Yritys

Projektinjohto- ja rakennuttamispalvelut

V-S Rakennuttaminen Oy tarjoaa ammattitaidolla projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, niin omakotitalon rakentajille, kuin suuremman rakennushankkeenkin tarpeisiin. Vuosien kokemuksella hoidamme kiinteistöjen rakennuttamispalvelut ja erikokoisten hankkeiden projektinjohtamisen. Projektinjohto- ja rakennuttamispalvelumme kattavat kaikki työvaiheet aina suunnittelusta valmiin rakennuksen käyttöönottoon ja takuuaikaan saakka. Suunnitelmallisella ja järjestelmällisellä työmaavalvonnalla varmistamme urakan toteutumisen sopimuksen mukaisesti ajallaan, valvontasuunnitelman mukaisesti. Säännöllisillä työmaakokouksilla seuraamme ja ohjaamme rakennushankkeen etenemistä laadullisesti ja aikataulullisesti.

Asiantuntevalla valvonnalla ennaltaehkäistään rakennushankkeen riskejä ja vältetään suunnittelemattomien kustannusten syntyminen rakennuttajalle. Monipuoliset rakennuttamispalvelumme kattavat kaiken kiinteistöstrategiasta, rakennuttamisen organisoinnista investointipäätöksen valmisteluun, projektinjohtoon, rakennustyömaan valvontaan sekä valmiin kohteen käyttöönottoon ja takuuajan velvoitteiden hoitoon. Valvoja järjestää urakoitsijan pyynnöstä vastaanottotarkastuksen ja laatii siitä pöytäkirjan sekä virhe- ja puuteluettelon. Vastaanottotarkastuksessa todetaan, vastaako työtulos sopimusta. Vastaanottotarkastuksessa sovitaan lisäksi takuuaikojen alkamis- ja päättymisajat. Rakentamisen vaihe päättyy kiinteistön vastaanottoon. Työmaavalvoja hoitaa kiinteistön jälkitarkastuksen, taloudellisen loppuselvityksen ja takuuajan tarkastukset.

Palvelemme sinua mm:

  • Kustannusarvioiden laatiminen
  • Projektikokonaisuuksien suunnittelu ja työn aikataulutus
  • Suunnittelun kilpailutus ja ohjaus
  • Rakennusurakoiden kilpailuttaminen ja hankintaneuvottelut
  • Urakkasopimusten laadinta sekä rakennusurakoiden valvonta

V-S Rakennuttaminen yrityksenä

V-S Rakennuttaminen on vuonna 2016 perustettu Raisiolainen yritys, jonka toimintaperitaatteena on asiakaslähtöinen toiminta, selkeys ja rehellisyys siinä mitä teemme. Aitous ja suoraselkäisyys ovat meille toiminnassamme tärkeitä arvoja. Meille vastuullisuus merkitsee sitä, että meihin voi luottaa. Olemme ylpeitä siitä, että pidämme lupauksemme. Jos se kuitenkin jostain syystä osoittautuu mahdottomaksi, pyrimme ilmoittamaan muutoksista asiakkaalle hyvissä ajoin. Otamme avoimesti ja aidolla kiinnostuksella vastaan jokaisen uuden, meille tarjoutuvan haasteen, olipa kyseessä pienempi tai suurempi rakennushanke. Perehdymme aina huolella uusiin tilaisuuksiin ja otamme vastuun tekemistämme päätöksistä. Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas ja loppukäyttäjä, olipa kyseessä yksityinen kodin rakentaja tai ammattiostaja. Toimistomme sijaitsee Raision keskustassa, osoitteessa Tasalanaukio 1, mutta toiminta-alueemme kattaa kuitenkin koko Suomen.

Vaikka V-S Rakennuttaminen on yrityksenä vielä nuori, meillä on vuosien kokemus projektinjohto- ja rakennuttamispalveluiden tuottamisesta, erikokoisissa ja laajuisissa rakennus- ja saneeraus projekteissa. Referensseihimme voit tutustua alla olevan linkin kautta.